Groeneveld ATX boordcomputer

De Android boordcomputer voor de toekomst

Door goed te luisteren naar transportondernemers en chauffeurs is Groeneveld ICT Solutions er in geslaagd een product te ontwikkelen dat zich kenmerkt door maximale flexibiliteit en continuïteit. Groeneveld® ATX ondersteunt de ondernemer bij het optimaliseren van het voertuig-, wagenpark- en transportmanagement. Daarnaast is er efficiëntere communicatie tussen planning en chauffeurs mogelijk. Met Groeneveld® ATX beschikt u niet alleen over realtime monitoring van uw complete wagenpark, ook de chauffeur heeft direct inzicht in de prestaties van de truck.

Klanttevredenheid en rendement
Wat is het brandstofverbruik, wat is de temperatuur in de laadruimte, arriveert de truck op tijd bij de klant, moet u een alternatieve route kiezen in verband met files? Allemaal vragen die direct invloed hebben op de tevredenheid van uw klanten en uiteindelijk op uw bedrijfsrendement.

Vanuit de thuisbasis behoudt u het overzicht over uw gehele wagenpark en de individuele prestaties van uw chauffeurs en hun voertuigen.

Flexibiliteit
Zowel de hardware als de software zijn volledig modulair. De hardware is per situatie modulair op te bouwen, voor de klant en truck. Er hoeft dan ook niet onnodig geïnvesteerd te worden. De montage is eenvoudig door het DIN-formaat.

De software is door het Open Source-karakter leverancieronafhankelijk en uit te breiden met Android™-apps van Groeneveld of diverse andere gecertificeerde aanbieders. De bediening is eenvoudig en intuïtief.

Smartphonebediening & -communicatie

De Groeneveld® ATX kan eenvoudig worden uitgebreid met een royaal touchscreen beeldscherm, te plaatsen op het dashboard. De Groeneveld® ATX kan ook communiceren met een Android-smartphone of tablet PC. Communicatie tussen de chauffeur, de planning en het management verloopt hiermee uiterst efficiënt. Het systeem kan bovendien worden uitgebreid met alle denkbare randapparatuur, zoals printers, scanners, temperatuurcontrolesystemen, traileridentificatie- en weegsystemen.

De voordelen voor u:

  • Terugdringen van niet-productieve uren;
  • Optimale inzet van mensen en middelen;
  • Track & Trace: anticiperen, optimale planning en kortere levertijden;
  • Snelle ingebruikname en updates zonder onnodige stilstand van het wagenpark;
  • TMS-interface (optioneel): realtime informatie voor planning en chauffeur.