Organisatie

Groeneveld ICT Solutions is één van de grootste spelers op het gebied van logistieke automatisering. Het hoofdkantoor van Groeneveld ICT Solutions is gevestigd in Gorinchem.

Groeneveld ICT Solutions werkt met eigen sales- en servicevestigingen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Groeneveld ICT Solutions maakt in de overige landen gebruik van de synergie van de Groeneveld Group. De hardwareproductie van onder meer boordcomputers is gecentraliseerd in Cassago Brianza (Italië).

 

Krachtige productpartners

Groeneveld ICT Solutions heeft gekozen voor een beleid dat is gericht op stabiliteit en continuïteit. Zo ontwikkelen wij onze software uitsluitend op basis van wereldwijd geaccepteerde standaarden, terwijl we voor de hardware state-of-the-art technologie toepassen.

Samenwerking met gerenommeerde productpartners en softwarehuizen ondersteunt een snelle, maar verantwoorde groei binnen de groeiende Europese markt. Dankzij up-to-standard technologieën en onophoudelijke R&D weten gebruikers van Groeneveld-systemen zich blijvend verzekerd van de hoogste prestaties van hun systemen.

 

 Groeneveld ICT Solutions is ISO-9001 gecertificeerd.