GreenSuite, naadloos en compleet geïntegreerd

De GreenSuite homebase is ontwikkeld voor de aansturing van de TopIQ boordcomputer en de door de TopIQ geregistreerde gegevens te verwerken.

GreenCom
De GreenCom maakt communicatie met het voertuig mogelijk. Zowel de planner als de chauffeur kunnen elkaar eenvoudig berichten versturen en ontvangen. Dankzij realtime track & trace weet de planner het voertuig en de trailer exact te lokaliseren en kan vervoersopdrachten verzenden. Het feit dat het geheel grafisch wordt weergegeven maakt de GreenSuite niet alleen een prettige tool om mee te werken, maar het maakt alles ook een heel stuk overzichtelijker.

GreenLog ritregistratie
De GreenLog registreert alle relevante rit- en logistieke informatie en stelt deze beschikbaar voor het management. Een belangrijk onderdeel van GreenLog is automatische TLN/KNV loonvoorloop. Dit flexibel systeem kan worden ingesteld op verschillende CAO’s en biedt hiermee transparantie en efficiëntie.

De GreenMessenger interface, middle-ware voor koppeling met TMS en planningsystemen, maakt de koppeling mogelijk met systemen van derden.