VPweb

VPweb vormt de schakel tussen logistiek dienstverlener en klant en koppelt order- en real-time voertuiginformatie. Inmiddels is VPweb bij een aantal klanten ingericht, als verlengstuk van RoadRunner TMS.

Met VPweb kunt u uw klanten aansluiten aan uw bedrijfsprocessen en wordt de relatie met uw klant transparant en efficiënt. U kunt orders importeren of laten invoeren door klanten, orders laten volgen en vervoersdocumenten en vrachtbrieven delen met uw klanten. Ook kunnen klanten voertuigposities of voertuig- en ritoverzichten inzien en opvragen. Allemaal real-time, transparant en betrouwbaar. Uw informatie is ook de informatie van de klant! Hiermee wordt informatie permanent online beschikbaar en wint uw bedrijf onmiddellijk aan pro-activiteit.

VPweb is naadloos te integreren met de Groeneveld TMS en Telematica producten, dus implementatie en ondersteuning zijn eenvoudig. VPweb is volledig in eigen beheer ontwikkeld en kan eveneens ingericht worden met andere applicaties in uw organisatie. Hierdoor krijgt uw automatisering een dynamische en uniforme klanten portal, die 24/7 beschikbaar is.

 

Een aparte module binnen VPweb is Performance Reporting. Hierin wordt informatie bijgehouden en weergegeven over een aantal belangrijke processen in uw onderneming, zoals:

  • Omzet en order gegevens

  • Laad en lostijden

  • Wachttijden
  • Extra kosten
  • Service Levels

 

Nieuwe releases VPweb

Groeneveld is intussen al bezig met de volgende release, in lijn met de totale productstrategie voor de toekomst. Er zullen belangrijke functionaliteiten worden toegevoegd aan VPweb, zodat de relatie tussen logistiek dienstverlener en klant nog interactiever wordt.

Een belangrijke toegevoegde waarde in dit proces, is de functionaliteit van de ATX boordcomputer en de connectivity met een extern mobiel device. Via bluetooth kunnen documenten of foto’s, gemaakt met een extern device, via het ATX-platform gekoppeld worden aan een transportorder en aansluitend zichtbaar gemaakt worden in VPweb. Hierdoor ontstaat één transparante, real-time keten van informatie.